• Prikrmovanie vtáčikov

          • Žiaci 5.A spolu s tr. p. uč. Mgr. M. Budošovou nezabudli v týchto mrazivých dňoch na vtáčiky a do kŕmidla pri škole im nasypali semienka. Urobili tak správnu vec, chválime :).

          • Lyžiarsky výcvik 8. ročník

          • V týždni od 30.1. do 3.2. sa uskutočnil lyžiarsky výcvik pre žiakov 8. ročníka v lyžiarskom stredisku SKI Makov. Vyplatilo sa počkať na vhodné snehové podmienky, ktoré umožnili žiakom vychutnať si lyžiarsky výcvik naplno. Môžeme skonštatovať, že všetci nelyžiari sú už lyžiari :)) a z lyžiarov sa stali výborní lyžiari. Prajeme všetkým, aby si ešte v tejto sezóne naplno a v zdraví užili svoje športové talenty a radosť z pobytu na čerstvom vzduchu. Ďakujeme vedúcej LV - p. uč. TSV Mgr. S. Šadibolovej za organizáciu LV, taktiež p. RŠ Mgr. M. Krenželákovej a p. uč. Mgr. J. Smažákovej za pedagogický dozor.

          • Valentínska vyuč. hodina techniky v 5.A

          • Vyučovacia hodina THD v 5.A sa niesla už v duchu Valentína. Žiaci pri šití srdiečok ukázali svoju zručnosť a vzornú spoluprácu. Podarilo sa im dokončiť 6 srdiečok, ktoré mamičkám poslúžia ako ihelníčky :).

          • Hviezdoslavov Kubín

          • V posledných januárových dňoch a začiatkom februára sa uskutočnili triedne kolá a následne i školské kolo súťaže v prednese poézie a prózy s názvom Hviezdoslavov Kubín. Pani učiteľky, ktoré sedeli v komisii, si pozorne vypočuli všetkých recitátorov a určili toto poradie:

            I. kategória:

            POÉZIA

            1. miesto: Ella Olešňaníková 4.A
            2. miesto: Oliver Kováčik 4.A
            3. miesto: Natália Gulčíková 2.B, Natália Gulčiková 3.A

            PRÓZA 

            1. miesto: Terézia Kajánková 4.A
            2. miesto: Sarah Mackovčáková 4.B
            3. miesto: Alžbeta Serafínová 3.A

             

            II. kategória:

            POÉZIA

            1. miesto: Lucia Grešáková 5.A
            2. miesto: Šimon Strýček 5.A

            PRÓZA

            1. miesto: Kamila Streličáková 6.A

            III. kategória

            PRÓZA

            1. miesto: Gréta Orsághová 8.A
            2. miesto: Rebeca Garajová 9.A

            Ďakujeme všetkým recitátorom, ktorí vynaložili nemalé úsilie a čas na naučenie sa ukážky. Patrí im veľká pochvala. Žiaci, ktorí skončili na prvých miestach, budú našu školu reprezentovať v obvodnom kole. Držíme palce a želáme veľa úspechov.