• Poďakovanie
          • Poďakovanie

          • Milí rodičia našich budúcich prvákov,

            chceme Vám veľmi pekne poďakovať za prejavenú dôveru, ktorú ste nám preukázali tým, že ste do našej školy prišli zapísať Vaše dieťa na plnenie povinnej školskej dochádzky.

            Pripomíname tiež, že i naďalej je možnosť zápisu dieťaťa na našu školu do 15.6. 2023.

            Zároveň chceme poďakovať našim partnerom za upomienkové predmety, ktoré nám darovali a ktorými sme mohli potešiť našich budúcich prvákov:

             

            KIA –  Doprava s služby K+T, s. r. o., Ing. J. Šumská,

            Rajo s. r. o.,

            Partners Group SK,

            WAY-COPY SK, s. r. o.,

            Ing. Marek Stráňavský,

            Ing. Peter Gašperák,

            Taktik vydavateľstvo, s. r. o.,

            Pekáreň BaBAD, Raková.

             

            Všetkým Vám veľmi pekne ďakujeme!

            vedenie školy ZŠ Milana Mravca, Raková 950

             

             

          • Prednáška pre 8. ročník - extrémizmus

          • Dňa 2. 5. 2023 žiaci ôsmeho ročníka absolvovali dvojhodinový workshop na tému extrémizmus.  Žiaci pracovali s skupinách pod vedením pána Pavla Struhára, ktorý pracuje na fakulte politológie na Trenčianskej univerzite Alexandra Dubčeka v Trenčíne. Za podnetnú a milú návštevu ďakujeme.

          • Apríl- mesiac lesov

          • Jedno staré múdre príslovie hovorí – „Bez lesa niet vody, bez vody niet života“.

            Žiaci 5.A privítali na hodine biológie lesného pedagóga Ing. Milana Laša, ktorý porozprával  o význame lesných spoločenstiev. Upútal ich rôznymi aktivitami ako napr. dramatizáciou fotosyntézy, pracovnými listami so semienkami, prezentáciou, ukážkami trofejí, besedou o význame lesa. Taktiež sa dozvedeli podrobnejšie aj o živote lesných zvierat. Vytrvalo odpovedal na ich otázky, ktorých nebolo málo. Silným potleskom a slovom ĎAKUJEME sme sa rozlúčili. Určite nielen v apríli, ale aj po celý rok by sme mali myslieť na to, ako chrániť a udržiavať naše lesy čisté a pekné.

            I žiaci 6.A a 6.B si priblížili danú tému na hodine biológie, či už to bola tvorba projektov, alebo vychádzka do terénu. Návštevu zorganizovala p. uč. Mgr. M. Budošová - koordinátorka environmentálnej výchovy. Ďakujeme :).